Personlig Imagecoaching för kvinnor

kvinnas-ansikteEn ”Personlig imagecoaching” görs hemma hos dig. Den tar ca 4 timmar. Du får coaching helt inifrån och ut, d.v.s. vi börjar med att se vilken bild du bär med dig i ditt undermedvetna (s.k. blueprint). Detta är oerhört viktigt för att du ska känna dig hel och ”som dig själv”. Om du inte blir medveten om vem du egentligen är så spelar det ingen roll hur mycket du förvandlar det yttre, du kommer ändå inte kunna bära det med självkänsla.
Sedan går vi igenom garderob, form och färg och ger coaching när det gäller vad du kan och vill ha på dig. Vi tittar även på vad du inte vill ha eftersom det kan ha djupare innebörd än du tror. Det kommer också från någon gammal idé som format den du i dag visar dig som.
Vi kan även gå igenom makeup och frisyr för att integrera helheten. Sedan går vi till någon butik där du får prova kläder som väljs utifrån ditt ”nya jag”. Du får lära dig lite knep om hur du själv kan se helheten och vi pratar även image d.v.s. hur andra uppfattar och upplever dig och din uppenbarelse. Du skapar en bild med ditt nya jag (som givetvis är ditt sanna jag, den du känner dig som innerst inne). Resultatet blir en bättre självkänsla och en vacker garderob med känsla för färg, form och stil.

Det här är en dag som för all framtid kommer att transformera din självkänsla som kvinna. Du kommer att börja uttrycka din sanna feminina kraft istället för att leva utifrån en gammal bild som kanske skapats genom media, föräldrars inflytande eller barndomskamraternas omdömen.

Tidsåtgång ca 4 timmar