Parsamtal/relationsterapi

geminiKärleken är ren, oskuldsfull och villkorslös. I en kärleksrelation är det två människor som ger av sitt överflöd av kärlek och vaknar varje morgon med ett leende på läpparna över att partnern ligger där bredvid och vill dela sitt liv med just Dig..

Kanske du/ni glömt detta för tillfället och vill hitta tillbaka till glädjen, passionen, kommunikationen och intimiteten. Då hjälper dessa parsamtal er att se och göra vad som behövs för att ni ska hitta tillbaka till varandra (eller för att ni ska våga släppa varandra om det är vad som är bäst för er båda). Under sessionerna får ni verktyg och övningar, nya sätt att kommunicera och se hur ni kan närma er varandra och skapa mer glädje och intimitet i er samvaro.

Kanske har du nyligen lämnat en relation eller behöver hjälp för att lämna en eller kanske för att våga inleda en ny. Då fungerar relationsterapin. I den får du hjälp att bearbeta gammal sorg, trauma och rädslor som hindrar dig i dag från att ha den kärleksrelation som ditt hjärta längtar efter. Du bryter  de invanda mönster och beteenden som kanske kommer från en gammal rädsla från att bli avvisad eller övergiven.