Shekina

shekina Shekina är ett ettårigt coachprogram för kvinnor som vill leva sin fulla potential som kvinna i alla aspekter och områden i livet.
Shekina är den fullt fungerande vuxna kvinnan i kombination med den feminina essensen.

Vad är då den fullt fungerande vuxna kvinnan?
Det är hon som har blivit medveten, hon som inte låter draman eller gamla mönster och beteenden styra sitt liv längre. Hon som inte går in i onödigt lidande. Hon lever livet som en vaken, medveten, klarseende vuxen, som agerar närvarande istället för att reagera som det sårade lilla barnet eller den revolterande tonåringen.

Vad är då den feminina essensen?
Den feminina gudinneenergin är ren och oskyldig och på samma gång kraftfull med full auktoritet.  Hon vet vad som är sant och lever livet från hjärtat djupt förankrad med naturen och Moder Jord. Precis som naturen kan hon vara sårbar och oskyldig som en porlande bäck och på samma gång har hon också kraft som en vulkan eller jordbävning.

Shekina är frukten av allt jag har arbetat med inom personlig utveckling sedan 1991 och dessutom även en djup integration av mitt arbete innan dess, då jag arbetade med skönhet, mode och design. Det känns så härligt och tillfredsställande att nu kunna föra samman alla delar från mina workshops för kvinnor, coaching, healing och terapi med essensen av mitt arbete när det gäller kreativitet, överflöd, erfarenheten av att ha varit egen företagare i över 30 år och arbetat med styling och design så att andra kvinnor kan få nytta av allt detta.

Coachingen, Corecoaching kombineras med shamanism, energiarbete som EBT/Yuenmethod, Living Essence, Matrix Energetics, Familjekonstellationer, Inner child-work, Mindfulness, meditation, gruppövningar, skapande, dans och djupavslappning. Mellan de fem veckosluten har du tillgång till ett program för att gå djupare i varje del av Shekinaprocessen. Du kan också kombinera med privata sessioner och att åka på Cornelias retreats runt om i världen.

Kursen är fördelad över fem helger under ett års tid och startar med en djup transformerande helg där vi börjar med att titta på vem du är som människa, kvinna och andlig varelse. Vi går vidare under året med det som alltid är med dig, din kropp och din hälsa. Resten av året går djupare in i området skönhet, kvinnlighet och sexualitet. Sedan är du redo att vända dig utåt och titta på dina relationer, hur du kan ha sunda kärleksfulla relationer som ger dig näring och support. Den sista delen av året visar dig vägen ut i världen, hur du kan följa dina drömmar och ge din gåva till världen. Det handlar om kreativitet, yrke/livsdröm, pengar och karriär.

Helg 1 Grunden/Din essens
Vi börjar den här resan med att lägga grunden och komma i kontakt med syftet att vara på Jorden, som kvinna, som människa. Genom kontakt med naturen, förfäderna, det feminina och helandet av det förflutna skapas en trygg grund där du kan börja komma i kontakt med vem du egentligen är och vad du vill. Vi arbetar med Corecoaching för en äkta självkänsla, familjekonstellationer och somatic healing för att släppa det som hindrar dig från att vila i din egen sanna natur.

Helg 2 Hitta tillbaka till kraft och glädje i den feminina sexualiteten.
Källan till livet vilar i en kvinnas sköte och livmoder. Det är härifrån vi alla föds, det är här livsenergin finns. Genom att hela blockeringar som uppstått p.g.a. fysiska, verbala, känslomässiga, sexuella eller psykologiska övergrepp får du tillbaka det naturliga flödet av kärlek, glädje och passion som du är menad att ha som kvinna och fysisk varelse. Den här helgen kan du börja öppna upp kontakten mellan hjärta och underliv, börja leva mer i kärlek, förlåtelse och acceptans. Den här helgen ger dig en djupare kontakt med att leva mer i kraft , kreativitet och med förmågan att manifestera det du önskar och behöver i livet.

Helg 3 Skönhet och inre harmoni
Att integrera inre och yttre skönhet så att du kan vara den kvinna du är ämnad att vara. Du kommer att möta din inre gudinna och bli medveten om de ”blueprints” och ideal som är skapade av andra människor, media, skolkamrater, mamma och andra kvinnor. Genom att släppa taget om det som inte är ditt kan du vara mer sann i din inre och yttre skönhet, full av glädje, kraft och karisma.

Helg 4 Realistiska relationer.
Att våga vara inrim och sårbar och att inte fastna i destruktiva relationer eller medberoende. Du blir fri från mönster och präglingar från det förflutna och kan relatera vuxet och kärleksfullt.

Helg 5 Kreativitet, din gåva till världen
Hur du får verktygen att skapa ditt liv från dröm till verklighet. Se vad som stoppat dig från att leva i din fulla potential, skapa det du vill ha och börja leva från ditt hjärta, göra det du älskar att göra, dela dina gåvor med världen oavsett om det är något du vill göra för att försörja dig på det eller inte.