Vildkvinnan

inner_beautyVildkvinnan

– En heldag för kvinnor

En hel dag med familjekonstellationer och traumahealing för att släppa medberoende och gamla mönster som hindrar dig att vara i din fulla kraft och kärlek.

Att vara i kontakt med sina naturliga instinkter, att kunna säga nej när man menar det och ja när det känns sant och rätt, att mena det man säger och säga det man menar är enkelt och naturligt för vildkvinnan. Det finns kvinnor som sägs älska för mycket och det som i grunden menas med det är att de egentligen älskar för lite, framförallt älskar de sig själva för lite, de har förlorat kontakten med sin egen inre vildkvinna. Det finns en gräns där man kör över sig själv för att uppfylla andras behov, en del kallar det för medberoende. Vildkvinnan har kommit till för att hitta tillbaka till den sunda gränssättningen, en plats där relationer inte dränerar utan istället är friska, kärleksfulla och stödjande. Vildkvinnan vet vem hon är och vad hon vill och agerar utifrån det.

Cornelia Södergren har arbetat med människor i djupa processer i många år och i arbetet med Vildkvinnan används metoder som familjekonstellationer, EBT/Yuen method, Living Essence, Matrix energetics, Trauma healing, Inner child work, Feeling reduction work, core coaching, trumresor och ceremonier.

Denna dag kommer vi att göra familjekonstellationer kombinerat med traumahealing. Förutom det traditionella familjekonstellationsarbetet av Hellinger har Cornelia också starkt influerats av Franz Rupperts vidareutveckling där vi arbetar med intention och delpersonligheter. Vi kombinerar detta arbete med traumahealing i en kombination av Pia Mellodys arbete med posttraumatic stress dissorder och Peter Levines Somatic experiencing.