curvesWorkshops med Cornelia

Realistiska relationer – friheten att våga mötas
Mannen , kvinnan och kärleken. Hur gör man? Egentligen? Det är våra förväntningar på relationen som skapar besvikelser, mer än själva relationen i sig. Hur kan vi leva i vår egen sanning även i en nära relation? Vad är sant och vad är idéer och projektioner? Hur kan vi släppa det förflutna för att bara vara i nuet, där kärleken är? Vad är det för skillnad på kärlek och romantik? Vem är mannen och kvinnan egentligen bortsett från vad vi tidigare trott. Här har mannen och kvinnan chansen att mötas på ett sätt du aldrig tidigare gjort med spännande, vackra och utmanande övningar. En workshop för alla som har en relation men önskar att den ska vara mer intim, för alla som inte har en relation men önskar att de hade en och för alla som har en relation men önskar att de inte hade en. Välkommen till ett möte, ett kärleksmöte där Mannen och Kvinnan kan börja förstå varandra bättre för att mötas i kärlek, det vi alla längtar efter.

 

Heaven on Earth/Healing the womb – trumresa för kvinnor
Välkommen till en kväll för att komma i djupare kontakt med din sanna sexualitet, ditt flöde mellan hjärta och underliv och möjlighet till mer nära, kärleksfulla intima relationer. Kvällen hjälper dig att hela trauman från fysiska, psykiska, verbala, emotionella blockeringar som kan finnas i underlivet och hindrar dig att njuta fullt ut av fysisk kärlek, intimitet och nära relationer.
De blockeringar som kan finnas kan också vara spänningar som gör det svårt att bli gravid, oregelbunden menscykel eller fysiska besvär som myom, endometrios eller cystor.
Med hjälp av trummans ljud, guidad meditation, healingmetoder som EBT/Yuenmethod, Traumahealing och healingklockor färdas du på en inre resa till kärlek, oskuld, glädje, acceptans, förlåtelse, att släppa gamla trauman och öppna upp för din sanna feminina sexualitet som är ämnad att vara ”Heaven on Earth”!

 

Skapa ditt drömliv
Skapa ditt liv från ditt hjärtas längtan.
När är livet som bäst? När njuter du mest? Hur kan du få mer av det i ditt liv? Hur kan du njuta fullt ut här och nu?
Hur skulle ditt liv se ut om du levde ett liv du älskar?
Du har ett val bara du blir medveten om det. Då kan du släppa taget om det som inte längre fungerar och istället skapa ditt drömliv med lätthet, glädje och kärlek.