Vem är jag?

cornelia3Vem är jag? Denna fråga är på något sätt alltid helt omöjlig att svara på. Jag lever i nuet och det är också vad jag vill hjälpa andra att göra genom mina kurser och böcker. Är jag då den som är just här och nu och är det jag gör just nu det som visar vem jag är eller är min historia viktig för att någon ska kunna skapa sin bild av mig? Blir då bilden en sann verklighet eller blir den tolkad av läsaren som har sin egen story att filtrera allt genom?

Mitt liv är en spännande resa, ett äventyr som varit och är just den rätta vägen för mig, hur skulle det kunna vara på något annat sätt än vad som är?

Det jag gör i dag är att arbeta som coach, terapeut och föreläsare i livs och relationsfrågor. Sedan 1997 har jag coachat människor i att ha ett mer kärleksfullt förhållningssätt till sig själva och omvärlden. Med fokus på att leva i sanning och kärlek, det som är här och nu, skriver jag också artiklar och böcker.

Jag har alltid arbetat i nära kontakt med människor i kreativa processer och har ett förflutet som företagsledare och designer i modebranschen. Min glädje över att se människor växa och utvecklas ledde mig 1997 till att sadla om och på heltid ägna mig åt inspirera andra till att nå sina mål och leva i mer harmoni med sig själva och andra. Coachingen som jag kom in på 1991 kombinerar jag numera med olika terpeutiska tekniker jag funnit som effektiva metoder att hantera problem, lösa känslomässiga trauman och finna orsak snarare än att bara dämpa symtom. Att finna människors verkliga längtan efter vad de önskar i livet är min passion och specialitet